Radionica izrade amajlije od poludragog kamenja

Podelite tekst na...Share on Facebook793Pin on Pinterest1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

 

radionica nakita od poludragog kamenja

Radionica izrade nakita je prilika da vam pružimo mesto gde ćete se opustiti, ostaviti brige pred vratima i uroniti u malu oazu čiste sreće i kreativnosti. Iskoristite priliku da probudite svoj stvaralački potencijal, životnu energiju i radost kroz stvaranje komada nakita. Akcenat ovih radionica je na upoznavanju sa kreativnom stranom sebe, uklanjanju ograničavajućih uverenja koja nas sputavaju da stvaramo i upoznavanju sa raznolikim materijalima i idejama. Tehnika kojom se nakit izrađuje je samo sredstvo iskazivanja sopstvene ideje, pa zato cilj i svrha ove radionice nije savlađivanje i učenje brojnih tehnika izrade već je cilj buđenje lične stvaralačke energije, životne snage i podsticaj na dalje stvaranje.

Radionica izrade amajlije od poludragog kamenja

Da li je ova radionica za vas?

Radionica je namenjena svima koji žele da bolje upoznaju sebe kroz kreativan rad, da istražuju svoj stvaralački potencijal i osnažuju svoje pozitivne resurse. U njoj će uživati i oni koji su preokupirani svakodnevnim obavezama i stresom, kao i oni koji su u potrazi za unutrašnjim balansom, osećajem sopstvene moći, vrednosti i zadovoljstva sobom.

Na radionici obrađujemo simboliku poludragog kamenja– od opštih svojstava kamenja sa kojima radimo i njegovog održavanja, biranja, prepoznavanja, preko veze kristala i znakova Zodijaka, do veze kristala i energetskih centara u organizmu. Upoznajemo se i sa kratkom zanimljivom istorijom i skivenom simbolikom nakita kroz vekove, kako bismo postali svesniji nasleđa koje komadi nakita nose.

IMG_6804.JPGresizePrepuštajući se inspiraciji kroz direktan kontakt s materijalima od kojeg izrađujemo nakit, uranjamo u magični svet poludragog kamenja. Pratimo stvaralački proces od koncepta do realizacije i prolazimo svesno kroz svaku fazu stvaranja jednog komada nakita. Šta je inspiracija za izradu nakita? Šta govori izbor materijala? Šta je simbolika izrađenog predmeta? Svaki komad nakita se izrađuje od metalnih komponenti i poludragog kamenja, a polaznici su ohrabreni da osluškuju svoj unutrašnji glas i osećaj pri odabiru kamenja i metalnih elemenata od kojeg će praviti nakit. Na taj način, polaznici stiču konkretna znanja i uvide koji im mogu koristiti na daljem putu sopstvenog razvoja.

Svaki polaznik na kraju dobija skripta sa pregledom tema radionice. Osim skripta, celokupnog materijala (poludrago kamenje, metalne komponente, pomoćne komponente) i alata, u cenu je takodje uračunato i znanje, vreme i iskustvo predavača koji sa polaznicima nesebično deli svoja znanja, sticana višegodišnjom praksom, ohrabrujući ih da zavire u neke skrivene kutke svojih mogućnosti.

Svaki polaznik izrađene predmete nosi sa sobom. Seminar se održava u prijatnom ambijentu, sa malim grupama polaznika, kako bi svaki polaznik mogao da oseti prednosti individualnog pristupa.


 

Trajanje: dva dana, 8 sati (svaki dan po 4 sata)

Cena: 7000 RSD (dvodnevni seminar izrade nakita od poludragog kamenja)

8000 RSD (dvodnevni seminar izrade nakita od poludragog kamenja i epoksidne smole)

Predavač: Simonida Zorić Jančić

Dani održavanja:  pogledati kalendar aktivnosti

USLOVI PLAĆANJA I POVRAĆAJ NOVCA: Uplatom iznosa radionice na račun, polaznik rezerviše svoje mesto na radionici. U slučaju da dođe do otkazivanja radionice od strane organizatora, tj. Kreativsitike, polaznici mogu dobiti nazad novac u punom iznosu ili prisustvovati radionici u sledećem zakazanom terminu. Pošto se radionice izvode u malim grupama, mesta se brzo popunjavaju. Zato, ukoliko polaznik uplati novac za učešće na radionici i rezerviše mesto a zatim se ne pojavi ili otkaže dolazak, može dobiti povraćaj novca u iznosu od 50% ukupnog iznosa radionice ili prisustvovati radionici u sledećem terminu. Ukoliko polaznik otkaže dolazak manje od 24h pred radionicu, ne može dobiti povraćaj novca ali može prisustvovati radionici u drugom terminu.

Hvala vam što poštujete naše vreme i vreme drugih polaznika u grupi. 

PRIJAVI SE


Pogledajte termine predstojećih radionica izrade amajlije od poludragog kamena

apr
23
Ned
2017
Radionica nakita od poludragog kamenja /KRISTALI LJUBAVI/ @ Centar Kedar
apr 23 @ 11:00 am – 3:00 pm
Radionica nakita od poludragog kamenja /KRISTALI LJUBAVI/ @ Centar Kedar
Podelite tekst na...Share on Facebook6Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Naša sposobnost da ostvarimo i razvijemo zdrave odnose sa drugima u velikoj meri određuje da li svoj život doživljavamo kao srećan, ispunjujuć i lep. Razvijanje emotivnih odnosa ispunjenih ljubavlju, podrškom i prihvatanjem, nažalost, često nije lak zadatak za većinu ljudi. Na tom putu, kristali, Bahove kapi i aromaterapija mogu biti vrlo dobri putokazi, korisni pomoćnici i suptilna podrška.

Aprilska radionica je posvećena KRISTALIMA LJUBAVI, koji se koriste za harmonizaciju emotivnih odnosa, otvaranje srčanog centra, uspostavljanje sposobnosti da damo i primimo ljubav, lakše prevazilaženje bola, tuge ili besa nakon raskinutih odnosa i razvijanje ljubavi prema sebi.
Kristali: rozenkvarc, žad, rodohrozit, opal, rubin, sardoniks, rodonit, karneol, garnet.

Na radionici obrađujemo simboliku poludragog kamenja– od opštih svojstava kamenja sa kojima radimo i njegovog održavanja, biranja, prepoznavanja, preko veze kristala i znakova Zodijaka, do veze kristala i energetskih centara u organizmu. Upoznajemo se i sa kratkom zanimljivom istorijom i skivenom simbolikom nakita kroz vekove, kako bismo postali svesniji nasleđa koje komadi nakita nose.

Takođe, na radionici ćemo dotaći i druge komplementarne metode samopomoći, Bahove cvetne esencije i aromaterapijske remedije.

Teme koje ćemo obraditi na ovoj vikend radionici:

  • Kako izabrati pravi kamen?
  • Simbolika, svrha i svojstva kamenja i nakita
  • Kako pravilno održavati poludrago kamenje i nakit?
  • Informacije o praktičnim aspektima izrade nakita (gde nabaviti materijal i alate, na šta obratiti pažnju i još puno korisnih saveta)
  • Savladavanje osnova izrade vintage nakita
  • Osnove rada sa Bahovim cvetnim esencijama i etarskim uljima za srčani centar

Sav alat i potrebni materijali su obezbeđeni. Rad se odvija u malim grupama. Svaki polaznik sve izrađene predmete nosi sa sobom. Polaznik na kraju dobija skripta sa pregledom sadržaja radionice, kao i aromaterapijski eliksir. Nikakvo predznanje i iskustvo nije potrebno.

Seminar se održava u prijatnom ambijentu, sa malim grupama polaznika, kako bi svaki polaznik mogao da oseti benefite individualnog pristupa.


Prijave i informacije mejlom na info@kreativistika.com ili na telefon 063 856 13 16
 Poslednji dan za prijavu: sreda, 19.4.
 Predavač: Simonida Zorić Jančić


PRIJAVITE SE

Unestite anti-spam kod sa slike captcha


USLOVI PLAĆANJA I POVRAĆAJ NOVCA: Uplatom iznosa radionice na račun, polaznik rezerviše svoje mesto na radionici. U slučaju da dođe do otkazivanja radionice od strane organizatora, tj. Kreativistike, polaznici mogu dobiti nazad novac u punom iznosu ili prisustvovati radionici u sledećem zakazanom terminu. Pošto se radionice izvode u malim grupama, mesta se brzo popunjavaju. Zato, ukoliko polaznik uplati novac za učešće na radionici i rezerviše mesto a zatim se ne pojavi ili otkaže dolazak, može dobiti povraćaj novca u iznosu od 50% ukupnog iznosa radionice ili prisustvovati radionici u sledećem terminu. Ukoliko polaznik otkaže dolazak manje od 24h pred radionicu, ne može dobiti povraćaj novca ali može prisustvovati radionici u drugom terminu.

Hvala vam što poštujete naše vreme i vreme drugih polaznika u grupi. 

Podelite tekst na...Share on Facebook6Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone


Podelite tekst na...Share on Facebook793Pin on Pinterest1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone