Sve radionice Kreativistike imaju istu suštinu – prepoznavanje, ispoljavanje i upotrebu kreativnosti u svakodnevnom životu. Zašto je akcenat svih radionica baš na tome?

Zato što je kreativnost način života a kreativna energija je vitalna, životna energija koja, ako je blokirana, ometa mnoge segmente života i čini da izgubimo osećaj za radost, autentičnost i spontanost. To je vrlina koja nam omogućava da improvizujemo, razmišljamo van ustaljenih šablona, da nalazimo inovativne načine da prevaziđemo trenutnu prepreku, da iznova menjamo i otvaramo sebe ka novim mogućnostima.

Cilj svake radionice jeste:

  • izražavanje autentičnosti kroz kreativne metode (rad sa bojama, materijalima, kristalima, fotografijom)
  • istraživanje svojih emotivnih pejzaža i osvešćivanje relacije emocija i tela
  • slušanje svog tela kroz upotrebu tehnika koje koriste intuitivni glas i slobodan pokret kao sredstvo izraza
  • realizacija ličnih potencijala kroz kreativne igre, kontakt i stvaralački tok
  • oživljavanje autentičnog izraza Sebe i prihvatanje

Svako putovanje do kreativnog jezgra je potpomognuto osnaživanjem veze sa Prirodom (vođene vizuelizacije, rad sa kristalima i cvetnim esencijama, rad sa četiri prirodna elementa (čišćenje, punjenje, balansiranje sopstvene energije).

Radionice 2016. /2017.

kristali ljubavi radionica

Radionica izrade nakita od poludragog kamenja

Aprilska radionica je posvećena KRISTALIMA LJUBAVI, koji se koriste za harmonizaciju emotivnih odnosa, otvaranje srčanog centra, uspostavljanje sposobnosti da damo i primimo ljubav, lakše prevazilaženje bola, tuge ili besa nakon raskinutih odnosa i razvijanje ljubavi prema sebi..

Saznaj više
biodanza

Seminar Biodanze

Biodanza je ples života, metod ličnog razvoja u kome se kroz ples, muziku i sekvence slobodnog pokreta povezujemo sa samima sobom, svojim emocijama i zaboravljenim osećajem radosti i pripadanja.

DATUM: 16.12. - 18.12.2016.

Saznaj više

koji-je-tvoj-cilj

Radionica "Koji je tvoj cilj"

Kroz kreativne tehnike, prirodne elemente, kristale i cvetne esencije otkrivamo, definišemo i realizujemo svoje ciljeve i učimo kako da održimo motivaciju pri tome se dobro zabavljajući.

Saznaj više

kreativna promena

Radionica "Kreativna promena"

Kako promenu iskoristiti za lični razvoj? Kroz tehnike stupanja u kontakt sa svojim kreativnim jezgrom, identifikovanja blokada i načine njihovog prevazilaženja, osnažujemo samopouzdanje, osvešćujemo unutrašnjeg kritičara i perfekcionistu.

DATUM: 2016.

PREUZMI BESPLATNU KNJIGU:

Koje boje je vaša ličnost?

Mali vodič kroz boje, arome, kristale i Bahove kapi
Preuzmi
Da biste preuzeli besplatnu knjigu, samo je potrebno da unesete svoj email čime se prijavljujete na naš newsletter. Nadam se da će vam se dopasti a u svakom trenutku se možete odjaviti sa liste.