Radionica nakita od poludragog kamenja /KRISTALI LJUBAVI/

Seminar “Kreativna promena”
septembar 22, 2016
Prikaži sve

Radionica nakita od poludragog kamenja /KRISTALI LJUBAVI/

When:
april 22, 2017 @ 11:00 am – 3:00 pm
2017-04-22T11:00:00+02:00
2017-04-22T15:00:00+02:00
Where:
Centar Kedar
Koče Popovića 9
Beograd
Cost:
7900 RSD
Contact:
Simonida
063 856 13 16

Naša sposobnost da ostvarimo i razvijemo zdrave odnose sa drugima u velikoj meri određuje da li svoj život doživljavamo kao srećan, ispunjujuć i lep. Razvijanje emotivnih odnosa ispunjenih ljubavlju, podrškom i prihvatanjem, nažalost, često nije lak zadatak za većinu ljudi. Na tom putu, kristali, Bahove kapi i aromaterapija mogu biti vrlo dobri putokazi, korisni pomoćnici i suptilna podrška.

Aprilska radionica je posvećena KRISTALIMA LJUBAVI, koji se koriste za harmonizaciju emotivnih odnosa, otvaranje srčanog centra, uspostavljanje sposobnosti da damo i primimo ljubav, lakše prevazilaženje bola, tuge ili besa nakon raskinutih odnosa i razvijanje ljubavi prema sebi.
Kristali: rozenkvarc, žad, rodohrozit, opal, rubin, sardoniks, rodonit, karneol, garnet.

Na radionici obrađujemo simboliku poludragog kamenja– od opštih svojstava kamenja sa kojima radimo i njegovog održavanja, biranja, prepoznavanja, preko veze kristala i znakova Zodijaka, do veze kristala i energetskih centara u organizmu. Upoznajemo se i sa kratkom zanimljivom istorijom i skivenom simbolikom nakita kroz vekove, kako bismo postali svesniji nasleđa koje komadi nakita nose.

Takođe, na radionici ćemo dotaći i druge komplementarne metode samopomoći, Bahove cvetne esencije i aromaterapijske remedije.

Teme koje ćemo obraditi na ovoj vikend radionici:

  • Kako izabrati pravi kamen?
  • Simbolika, svrha i svojstva kamenja i nakita
  • Kako pravilno održavati poludrago kamenje i nakit?
  • Informacije o praktičnim aspektima izrade nakita (gde nabaviti materijal i alate, na šta obratiti pažnju i još puno korisnih saveta)
  • Savladavanje osnova izrade vintage nakita
  • Osnove rada sa Bahovim cvetnim esencijama i etarskim uljima za srčani centar

Sav alat i potrebni materijali su obezbeđeni. Rad se odvija u malim grupama. Svaki polaznik sve izrađene predmete nosi sa sobom. Polaznik na kraju dobija skripta sa pregledom sadržaja radionice, kao i aromaterapijski eliksir. Nikakvo predznanje i iskustvo nije potrebno.

Seminar se održava u prijatnom ambijentu, sa malim grupama polaznika, kako bi svaki polaznik mogao da oseti benefite individualnog pristupa.


Prijave i informacije mejlom na info@kreativistika.com ili na telefon 063 856 13 16
 Poslednji dan za prijavu: sreda, 19.4.
 Predavač: Simonida Zorić Jančić


PRIJAVITE SE

Unestite anti-spam kod sa slike captcha


USLOVI PLAĆANJA I POVRAĆAJ NOVCA: Uplatom iznosa radionice na račun, polaznik rezerviše svoje mesto na radionici. U slučaju da dođe do otkazivanja radionice od strane organizatora, tj. Kreativistike, polaznici mogu dobiti nazad novac u punom iznosu ili prisustvovati radionici u sledećem zakazanom terminu. Pošto se radionice izvode u malim grupama, mesta se brzo popunjavaju. Zato, ukoliko polaznik uplati novac za učešće na radionici i rezerviše mesto a zatim se ne pojavi ili otkaže dolazak, može dobiti povraćaj novca u iznosu od 50% ukupnog iznosa radionice ili prisustvovati radionici u sledećem terminu. Ukoliko polaznik otkaže dolazak manje od 24h pred radionicu, ne može dobiti povraćaj novca ali može prisustvovati radionici u drugom terminu.

Hvala vam što poštujete naše vreme i vreme drugih polaznika u grupi. 

Simonida Zorić Jančić
Simonida Zorić Jančić
Osnivač „Retro Dućana“ i Centra razvoja kreativnih potencijala "Kreativistika". Licencirani praktičar Bahovih cvetnih esencija, creativity coach u edukaciji, usavršava znanja i veštine na različitim seminarima i edukacijama iz oblasti psiho-energetskog rada i ličnog razvoja. Večnu inspiraciju pronalazi u prirodi, životinjama i putovanjima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

PREUZMI BESPLATNU KNJIGU:

Koje boje je vaša ličnost?

Mali vodič kroz boje, arome, kristale i Bahove kapi
Preuzmi
Da biste preuzeli besplatnu knjigu, samo je potrebno da unesete svoj email čime se prijavljujete na naš newsletter. Nadam se da će vam se dopasti a u svakom trenutku se možete odjaviti sa liste.