Lokacija & cena

 

DATUM: petak - nedelja, 16.12.- 18.12.2016.

LOKACIJA: Plesni centar by Aurora, Bul. A. Čarnojevića 94, Novi Beograd

CENA: 100 EUR (Za rane uplate do 30.11. cena iznosi 80 EUR)


KONTAKTIRAJTE NAS: 063 856 13 16 | info@kreativistika.com

Šta je Biodanza?

Biodanza (Biodanca) je nastala ’60-ih godina i njen tvorac je psiholog i antropolog Rolando Araneda Toro. To je ples života, metod ličnog razvoja u kome koristimo ples, muziku i sekvence slobodnog pokreta („vivencia“) da se povežemo sa samima sobom, svojim emocijama, da dopremo do osećaja radosti, samopouzdanja i samopoštovanja koje nosimo u sebi, da budemo prisutni u svom životu, kao i da se otvorimo za zdrav kontakt sa ljudima oko sebe. Zato se Biodanza već dugi niz godina praktikuje u celom svetu kao efikasan metod za smanjenje stresa u svakodnevnom životu.

Tema dvodnevnog seminara Biodanze je „Poezija susreta“- pod vođstvom iskusnog instruktora Thomasa, podijum za igru postaje ogledalo našeg svakodnevnog života i kako se ponašamo u susretu sa drugima: ko sam ja u susretu sa drugom osobom, koliko dajem a koliko uzimam, šta i koliko želim od ovog kontakta, vidim li zaista osobu preko puta? Ova radionica će biti prilika da proživite autentične susrete kroz ples, da eksperimentišete sa svojim pokretom, sami ili sa drugima.

Za koga je ovaj seminar?

Za sve- bez obzira na uzrast, pol, iskustvo ili neiskustvo u plesu. Za pojedince i parove. Za Biodanzu je potrebno imati samo dobru volju i radoznalost.

Koliko traje seminar?

Dva i po dana: petak (18:30-21:00) je uvodno veče. Subota i nedelja su namenjene plesu i teorijskom delu i to od 10 do 18h.

Koliko košta?

Specijalna cena za rane prijave (do 15.11.) iznosi 80 EUR. Posle tog datuma, cena iznosi 100 EUR (sa obaveznim avansom od 40 EUR). Uvodno veče je besplatno za polaznike seminara a za one koji ne prisustvuju seminaru, 1000 dinara.

Čemu Biodanza služi?

Posle prvog časa Biodanze, osetićete se drugačije. Kombinacija muzike, emocija i plesa, pokreću biohemiju tela i dovode do osećaja opuštenosti, radosti, otvorenosti u komunikaciji i sagledavanja sopstvenih sposobnosti i kvaliteta iz nove perspektive. Zahvaljujući osećaju pripadanja, podrške i zajedništva, poznanstva sa časova Biodanze se često nastavljaju i dalje u svakodnevnom životu.

Ko vodi radionicu?

Radionicu vodi instruktor Biodanze Thomas Fink, osnivač Biodanza Friuli studija u Italiji i dugogodišnji instruktor ove metode. Pored višegodišnje prakse u Biodanza sistemu, Thomas povremeno svira na koncertima meditativne muzike i bavi se izučavanjem drevnih instrumenata.

PRIJAVITE SE NA RADIONICU

Broj mesta je ograničen!

Sva polja su obavezna.

    Unestite anti-spam kod sa slike: To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.