Život u boji: kreativna radionica | Kreativistika
Aprilska HOLA radionica
april 3, 2018
Aprilska HOLA radionica
april 3, 2018
Datum: 21.04.2018. (subota) od 12 do 15h
Promotivna cena radionice: 2500 dinara
Mesto: Holistički salon "Detelina", Gračanička 9, Beograd
Radionicu vodi: Simonida Zorić Jančić, holistički praktičar

Da li ste zadovoljni i ispunjeni životom koji vodite? Ako baš i niste, znate li gde tačno škripi? Šta je i kako izgleda ta prepreka koja vas ometa? Na ovoj kreativnoj radionici ćemo se najpre baviti jasnim definisanjem prepreke a zatim uz pomoć čiste, nesputane kreativnosti osvešćivati svoje resurse za njeno prevazilaženje. Možda ta prepreka nije tako nesavladiva i opasna kakvom se čini, možda umemo i možemo više no što slutimo i što su nam govorili…

Ako ste kao deca voleli da bojite, šarate i stvarate-upravo to je ono što ćemo ovde raditi. Družiti se sa šarenim papirima, olovkama, bojicama, flomasterima, oblicima i simbolikom boja.

Svi polaznici dobijaju skripta za dalji rad a sav materijal je obezbeđen.
Broj učesnika je ograničen, kako bi svaki polaznik mogao da dobije dovoljno prostora i vremena za sebe i svoj kreativni rad.

Prijave na telefon 063 856 13 16 ili na mail info@kreativistika.com
Kreativistika
Kreativistika
Kreativne radionice izrade nakita, dekupaža, kolaža, fotografije, vikend seminari buđenja kreativne energije.Želja nam je da otvorimo vrata unutrašnjeg sveta i povedemo na jedinstveno putovanje svakoga ko želi da nam se priključi u otkrivanju radosti stvaranja, da pomognemo svima koji imaju osećaj da su zaglavljeni, nekreativni, obični i umorni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.