Sve radionice Kreativistike imaju istu suštinu – prepoznavanje, ispoljavanje i upotrebu kreativnosti u svakodnevnom životu. Zašto je akcenat svih radionica baš na tome?

Zato što je kreativnost način života a kreativna energija je vitalna, životna energija koja, ako je blokirana, ometa mnoge segmente života i čini da izgubimo osećaj za radost, autentičnost i spontanost. To je vrlina koja nam omogućava da improvizujemo, razmišljamo van ustaljenih šablona, da nalazimo inovativne načine da prevaziđemo trenutnu prepreku, da iznova menjamo i otvaramo sebe ka novim mogućnostima.

Cilj svake radionice jeste:

  • izražavanje autentičnosti kroz kreativne metode (rad sa bojama, materijalima, kristalima, fotografijom)
  • istraživanje svojih emotivnih pejzaža i osvešćivanje relacije emocija i tela
  • slušanje svog tela kroz upotrebu tehnika koje koriste intuitivni glas i slobodan pokret kao sredstvo izraza
  • realizacija ličnih potencijala kroz kreativne igre, kontakt i stvaralački tok
  • oživljavanje autentičnog izraza Sebe i prihvatanje

Svako putovanje do kreativnog jezgra je potpomognuto osnaživanjem veze sa Prirodom (vođene vizuelizacije, rad sa kristalima i cvetnim esencijama, rad sa četiri prirodna elementa (čišćenje, punjenje, balansiranje sopstvene energije).

AKTUELNE RADIONICE

Neke od prethodno održanih radionica

kristali ljubavi radionica

Radionica izrade nakita od poludragog kamenja

Aprilska radionica je posvećena KRISTALIMA LJUBAVI, koji se koriste za harmonizaciju emotivnih odnosa, otvaranje srčanog centra, uspostavljanje sposobnosti da damo i primimo ljubav, lakše prevazilaženje bola, tuge ili besa nakon raskinutih odnosa i razvijanje ljubavi prema sebi..

Saznaj više
biodanza

Seminar Biodanze

Biodanza je ples života, metod ličnog razvoja u kome se kroz ples, muziku i sekvence slobodnog pokreta povezujemo sa samima sobom, svojim emocijama i zaboravljenim osećajem radosti i pripadanja.

DATUM: 16.12. - 18.12.2016.

Saznaj više

koji-je-tvoj-cilj

Radionica "Koji je tvoj cilj"

Kroz kreativne tehnike, prirodne elemente, kristale i cvetne esencije otkrivamo, definišemo i realizujemo svoje ciljeve i učimo kako da održimo motivaciju pri tome se dobro zabavljajući.

Saznaj više

kreativna promena

Radionica "Kreativna promena"

Kako promenu iskoristiti za lični razvoj? Kroz tehnike stupanja u kontakt sa svojim kreativnim jezgrom, identifikovanja blokada i načine njihovog prevazilaženja, osnažujemo samopouzdanje, osvešćujemo unutrašnjeg kritičara i perfekcionistu.

DATUM: 2016.